Lägenhetsfix

Det blev varken Stockholm eller Gröna Lund igår. Det blev en eftermiddag i Skärholmens shoppingstad istället. Jisses vilket stort ställe. Jag och Jocke trodde att det skulle vara ett 20-tal butiker kanske, men det var ju två våningar smockade med butiker, och vi såg nog långt ifrån alla. Sen träffade vi Jossan och Franck på Ö&B, ett kärt återseende.

Jocke köpte en skjorta, kallingar och en antenngrej (så vi kan koppla in bild på båda våra små tv:isar) för ca 2 000 kr och jag handlade för samma summa, men fick betydligt mer för pengarna; ett par byxor, ett par skor, inlägg till skorna, deodorant till skorna (råkade visst avslöja för expediten när jag köpte skorna att mina skor/fötter inte luktar så gott och då prackade hon på mig små söta deodoranter till skorna), ett linne, en bh och födelsedagspresent till mor.

Efter hemkomsten från Skärholmen tänkte vi att vi skulle banka och hamra lite i lägenheten och få upp lite tavlor och så, så vi skrev en liten handlarlista för matlagning eftersom vi ändå var tvungna att köpa plugg. Vi styrde bilen mot mataffären men hamnade på en avstickare som resulterade i en promenad runt en mysig camping. Efter det orkade vi inte köra och handla utan tog istället en tur ner till centrum. Tog vgångvägen genom parken och hamnade på en supermysig restaurang med god mat och fin utsikt. När vi kom hem blev det sängen omedelbums.

Frukosten idag bestod av en räksmörgås i Saltå Kvarn, mumsigt värre. Dom öppnade kl 11 idag och trots att klockan bara var 11.05 när vi kom dit idag var där smockat med folk. Men sen är det ju också ett väldigt mysigt ställe med trevlig omgivning.

Nu har vi börjat banka och hamra här hemma och tänkte väl göra det ett tag till. Får se om det blir Gröna Lund idag istället. Dessvärre är inte vädret så lovande så vi får se...

Kommentarer
Postat av: Challe.

Va roligt att du har börjat blogga! Har inte kollat in här på länge! :) Kram Tjej

2008-07-01 @ 20:24:01
URL: http://challizzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0