Fågelskit och tropisk värme

Vilket hetta, helt sanslöst. Man klagar när det är kallt, när det regnar, när det snöar, när det är mörkt, när det är ljust och när det är soligt varmt och fint. Varför? Det är väl så det är att vara svensk, allt ska vara LAGOM.

Jag som inte får vistas i solen har haft en hel del jobb med att undvika det i helgen. Jag äter medicin som man itne ska äta på sommaren, och gör man det ska man vara VÄLDIGT FÖRSIKTIG med solen, dvs. helst sitta inne och glo. Det är ju något jag alltid har väldigt svårt för. Jag vill allt som oftast ha fullt ös omkring mig.

I fredags kom en av Jockes kusiner upp hit för att kolla läget. Vi åkte till en av mina gamla kollegor, Linda, och grillade. Träffade mina bejbs igen och det är alltid lika underbart! Linda och Stefan (hennes man) hade styrt upp så fint med maten och jag försökte kompensera det genom att ta med mig två marängtårtor med grädde och jordgubbar. Söta barn har dom också. :) En hellyckad kväll som innebar en liten sovmorgon på lördagen.

Lördagen spenderades vid Fredhällsbadet tillsammans med Klara och John. När vi kom dit hade dom hittat en alldeles perfekt plats, en liten skogsdunge där det fanns sol för soldyrkarna och skugga för mig. Så där var det inga problem att undvika solen. Värre var det när vi skulle äta lunch på Restaurang Soltsugan. Då fanns det inga bord i skuggan så det fick bli stekande sol och jag brände mig på axlarna. FAN! Men jag hoppas att det inte är någon större fara. På kvällen åt vi sushi och kollade på film, alldeles lagom efter en dag ute i värmen.

Efter lunch igår gick vi lite på stan då Fredrik (Jockes kusin) skulle leta upp lite saker till kommande utbildning. Jocke däremot var inte så sugen. Eller jo, så länge det gällde butiker som Alewalds och Naturkompaniet, men när jag ville kolla om det fanns några enkla sommarklänningar att inhandla var han inte lika intresserad, vilket mynnade ut i att jag faktiskt blev irriterad och tar det idag istället. Och lite tidigare fick jag en fågelskit rätt i skallen, så mitt humör var kanske inte det bästa.

Så snart ska jag stämpla ut och cykla hem för att sen ta mig in till stan. Efter det hoppas jag det blir grillning på bryggan och lite häng på balkongen. Kanske tom så att vi kan få med oss en själ eller två.

Sickla köpkvarter

Jag hade mina farhågor inför vårt midsommarfirande. Duka upp till långbord hos en kompis pojkväns systers kompisar. Men det blev riktigt lyckat! Massa snapsvisor, massa mat och massa badande och bastande. Visst, vi var inte i säng förrän vid 03, men jag var uppe vid 10.30 och fixade en brakfrukost med stekt potatis, kokta ägg, stekta köttbullar, jordgubbar m.m. Och jag som trodde att vi inte hade så mycket frukost, kunde inte se dom där grejerna dagen innan nämligen. Sen blev det en promenad på Lilla och Stora Essingen med glassintag på torget på Stora Essingen. Lite mat på kvällen och sen i säng. Jag trodde att jag bara skulle vila någon timme där vid 20, men tusan heller. Jag toksomnade och vaknade vid 01 och insåg att jag somnat i sängen med kläderna på, inte borstat tänderna och inte tvättat av mig så det var bara att stiga upp och göra allt det där.

Igår hade vi först tänkt att åka till Lidingö och fika på nåt ställe som finns med i "Fika, kika, njut"-boken som vi fick på inflyttingsfesten, men ingen av oss hade riktigt sugen efter det. Istället blev det en veckoplanering av mat för vidare inköp i Sickla köpkvarter. Vilket mysigt ställe det där var och vad mycket där fanns. Hittade en butik som heter Vita Hem, så mycket fint där fanns. Ville ha massor, men vi har ju bestämt att vi ska ha spararmånader här nu så det blev inget. Där fanns även en Himlabutik med mycket habegär, men även där fick jag stå tillbaka. Best of Brands hade massa fint och jag hittade ett par skor på Rizzo, men dom fick stå kvar på hyllan för jag har redan ett par svarta sandaler och känner inte att jag just i detta nu behöver ett par till. Väl hemma vid 18-tiden somnade jag på soffan medan Jocke styrde i köket. Två timmar senare var det mat och vi kunde sitta på balkongen i våra nya möbler och äta. Sen satt jag ute resten av kvällen och läste. Visst, jag hade ju en filt eller två och en tjocktröja, men är det sommar så är det. :)

Och förresten, jag har hittat min kamera, den låg i facket på ryggen på förarsätet. Varför jag nu tvunget skulle lägga den där. Men i vilket fall är den nu återfunnen.

Midsommarafton

Varför är det alltid så att när man får lov att sova vaknar man tidigare än när man ska till jobbet? Detta är något som händer mig ofta. Idag vaknade jag kl. 07 och kunde inte somna om. Istället gick jag upp och tittade på showfilmen från 2007. En riktig nostalgitripp. Den showen visste ingen mer än jag och min familj vad slutprodukten skulle bli. Inge fattade nånting, men ack vad bra den blev.

Jag har bara för några dagar sedan gått ut med meddelandet att jag inte kommer att vara med och anordna ISSHOW 2010 i Linköping och det kom nog som en chock för många, men jag känner att allt slit som jag lägger ner på showen utan att egentligen få någonting tillbaka gör att jag inte orkar just nu. Under showhelgen får jag jättemycket tillbaka från alla åkare och föräldrar, inte minst publiken, men om jag ska se till att jag lägger ner ca 250-300 timmar på en säsong endast vad gäller showen och så får jag ingen ekonomisk ersättning så måste jag säga att då är det för tillfället värt mer att umgås med familj och vänner den tiden jag skulle ha lagt på showen. Inte sagt att jag inte kommer tillbaka om något år eller så, men just nu känns det långt borta. Dessutom ska min kompanjon, Ida, iväg och resa hela våren och plugga nu i höst så hon kommer inte hinna med någon show och jag drar inte i alla trådar alldeles själv så som jag gjorde 2007, det blev för mycket.

Tusan vad bra ISSHOW 2007 var, helt ofattbart att det blev så bra som det blev. Och det var en mysig showhelg. Mamma var där hela helgen och Ronja kom dit efter någon dag. Alla i showgruppen var i ishallen dygnet runt och det var verkligen så väldans mysigt. Visst, det har varit mysigt 2008 och 2009 också, men inte på samma sätt. Jag kommer ihåg när Hanna kom där på genrepet och inte hade sytt ihop ett endaplagg och sa

- "Det är lugnt, jag ska fixa allt när jag kommer hem (SENT) ikväll"

Alla utom hon själv förstod att hon inte skulle hinna så mamma plockade upp symaskinen, letade fram en liten skrubb med ett bord och sydde klart Hannas kläder. Mamma och Kristina satt i alla ljusslingor i diademen samma kväll. Förstår inte hur min mamma orkar, men hon är väl en sån där supermamma som man själv aldrig kommer att bli.

Jag vet faktiskt inte om jag håller med alla andra som säger att showen får sig ett lyft varje år, jag tycker nog fortfarande att ISSHOW 2007 är den bästa överlag. Visst, det har varit en del riktigt häftiga nummer 2008 och 2009, men helhetsintrycket är inte lika bra. Ida och Therése gjorde ett jättebra Charlestoneprogram där det var fart och fläkt precis hela tiden. Finalen var grymt bra och Bongo Song var helt otroligt tufft. Men å andra sidan var årets Funky Time bra, Bolero förra året, Finalmusiken i år var häftig, ja nej men nu har jag lite svårt att bestämma mig här. Jag kan nog inte välja  ut nån favoritshow trots allt. Det enda jag vet är att filmen från 2007 är skitkass. Killen som filmade har klippt mitt i programmen, zoomat ut så mycket det bara går, försökt fånga in alla åkare på bilden (han borde ha zoomat in lite olika grupper istället) och kvlaitén är PISS!

Men nu var det inte show jag skulle prata om, det är ju midsommarafton för tusan. Vädret är inte riktigt som det borde. Solen skiner fortfarande lite, men jag kan trösta mig med att det är kolsvart på himmlen, så regnet kommer nog snart. :) Vi ska till några kompisars, kompisars, kompisar idag. Känns lite konstigt, men det blir säkert trevligt! Innan dess ska jag försöka skaka fram lite jordgubbar. Jag funderar på att ta mig till Hötorget och finns det inga där får det bli Kungens Kurva.

I väntans tider

Jag väntar på semestern. Dessvärre måste jag kämpa på några veckor till då jag inte har semester förrän vecka 31. Helt hopplöst. Just nu känns det tufft att det är så långt kvar, men ändå skönt för då har jag det härliga framför mig.

Vi försöker planera vår semester. Inte lätt och inte helt kul att fullboka sig heller. Därför är vi ganska veliga. Men jag säger som en tjej på Rix FM som ringde in och skulle ge sin syn på "planerad eller oplanerad semester". Hon sa att hon älskar oplanerad semester, men eftersom alla andra planerar måste hon också göra det. Ungefär så känner jag också. Alla andra planerar och sticker från stan. Då tänker inte jag sitta kvar här själv och bara glo.

Plockade ur diskmaskinen när jag kom hem från jobbet. Skulle ställa in rivjärnet i ett va skåpen. Vad tror ni händer då? Jag river upp vänster tumme (inte så mycket, men sören vad det svider). Dumma dumma rivjärn!


Idag är inte heller någon vanlig dag...

...för idag har syster liten tagit körkort. Blivit vuxen på riktigt. Tänka sig att mamma och pappas lilla skrutt nu är 18 år och har körkort. Inte sant vad tiden går fort.

Och apropå fort. Nu när tiden går så fprt skulle det vara trevligt att föreviga vissa ögonblick med ett foto, men jag har ju ingen kamera. Är inte människa till att hitta den. DU har inte tagit den?!

Idag är ingen vanlig dag...

...idag är det min födelsedag!

Japp, så är det. Idag blir jag 24 år. Snart 25. Snart 30. Snart 50. Snart 65 och packar ihop till pension. Nejdå, så snabbt går det nog inte. Det är mycket jag vill hinna med innan jag är 65 år. Jag vill lära mig att nudda tungspetsen på nästippen, slicka mig på armbågen (vilket jag hört är en fysisk omöjlighet hur man än gör), få alla mina orchidéer att blomma om, stå på händer mer än 2 sekunder, skriva med vänster hand (läsligt!), och många andra saker.

Men dagen idag började med att jag vaknade till och kände en ljuvlig doft smyga runt i lägenheten. Det tog ett tag innan jag lyckades lista ut var det var, yrvaken som jag var, men det var Jocke som var uppe och styrde med frukost. Han gjorde scones. Så vid 6 snåret tassade han fram till mig med en bricka full med massa god frukost och väckte mig försiktigt (eller ja, jag var ju faktiskt redan lite vaken, men det kan man ju inte låtsas om). Mmm, vad det var gott med frukost! Extra gott när man vet att någon lag ner sin själ i att få den bra. Fick en present också (som om det var nödvändigt efter den där brakfrukosten), men det fick jag iaf. När jag tagit bort det underbart tuffa pappret med små muffins på (finns att köpa på Lagerhaus) fann jag något än mer underbart. Sex And The City-boxen. Som jag velat ha den! TACK prutt!

I torsdags när jag var hemma i Osby tjuvstartade jag mitt födelsedagsfirande, som ni säkert läst, med kebabpizza och jordgubbar. Men det var inte det enda. Jag fick även 4 st vinglas XL Line från Kosta Boda av familjen, TACK! Dom är både fina och goda att dricka ur och det känns alltid kul att ha dyra saker, det blir extra kul att ta fram dom då och extra gott att dricka ur. :)

Och i lördags när jag kom hem och tog in posten från fredagen låg där ett rosa kuvert med ett kort och en slant i från Jockes mormor och morfar. Så nu ska jag fundera ut vad jag kan tänkas köpa för dom pengarna, men jag tror jag vet. Det blir nog ett par finskor för det har jag bara ett par och nu när folk ska börja gifta sig och ha inflyttningsfester och grejer behövs det!

Som en oväntad "födelsedagspresent" låg där i morse på mitt skrivbord när jag kom till jobbet ett vitt kuvert med mitt namn på. I kuvertet låg ett fint inbjudningskort till en av mina kollegors bröllop. Ååååh så kul att just jag blev bjuden och vad kul att få dela den dagen med henne, underbara Johanna!

Jag brukar vara duktig på att baka när jag slutar på jobb, fyller år och bjuder hem folk. Men i helgen har inte orken riktigt funnits. Visst har jag tänkt på det, men inte blivit färdig. Först tänkte jag baka muffins, men det hade jag med mig för ett tag sen när vi haft inflyttningsfest. Sen tänkte jag baka marängtårta, men då uppstod problemet hur jag skulle lyckas hålla bottnen hel tills jag kom till jobbet. Sen tänkte jag på Jockes cheesecake, men den har jag aldrig gjort så den skulle jag säkert misslyckas med. Sen tog liksom dom "lätta" alternativen slut för baka kanelbullar en hel söndag, det hade jag inte lust med. Jag hade fullt upp med att tvätta och fika. :) Så jag gjorde en fuling och gick till Konsum och skulle köpa en Daimtårta, men den fanns inte så det fick bli glass, men jag tror att det gick hem det också.

Fick en fin vit orchidé av mina kära kollegor, TACK alla ni, ni är underbara!

Efter jobbet hade jag planerat att träna, men för att hinna till restaurangen som vi bokat var jag tvungen att hoppa den. Visst, jag har dåligt samvete, men å andra sidan är det min födelsedag så jag får ta igen den där träningen en annan dag. Vi var på restaurang Landet vid Telefonplan. Det låg lite udda, men maten var jättegod. Dock var kycklinge vi åt lite skvättig så Jocke lyckades skita ner sin skjorta, men vad gör det när man har tvättmaskin i lägenheten?! :)

Och förresten, när jag kom hem stod där en blomma utanför ytterdörren. Så fin! Oväntat med blommogram, det har jag aldrig fått. Så nu förstår jag hur glada dom blir dom som jag skickar blommogram till. En mysig känsla, man blir liksom varm inombords. Buketten var jättefin och den var från familjen hemma i Osby.

Tack för alla gratualtioner via sms, Facebook och vanlig postgång. Det känns skönt att veta att man omges av människor som bryr sig om en, även om man kanske inte träffar dom så ofta eller pratar med dom så ofta.

Jag hade tänkt lägga in lite bilder på allt fint jag fått och gjort idag, men jag är inte människa till att hitta min kamera, fattar inte vad som hänt. Aja, den dyker väl upp när jag som minst anar det, men just nu är det väldigt frustrerande!

Sjung om studentens lyckliga dar...

Hinner knappt med mig själv nuförtiden, än mindre att uppdatera er om vad som händer.

Onsdag
Tåg till Falköping där mor, far och hundarna hämtade upp mig för vidare färd till Lidköping. Lillasysters pojkvän skulle ta studenten. Det regnade och regnade, men det var faktiskt uppehåll (eller vad man ska kalla det) när dom sprang ut och när dom började åka runt i sina vrålåk. Väldigt god mat och trevligt sällskap efter utspringningen. Och förresten, när vi stod och väntade inne i stan på att dom skulle gå kortege pep jag och mamma in i en affär där vi stod och köpte SNÖsmycken. Det visade sig att Albins (syster pojkvän) mammas syster jobbar där inne så jag och mamma rådfrågade henne lite vid sidan av när det gällde färg och form. Fick även tips om en bra pizzeria på Stora Essingen av Albins ena bror så den måste snart provas. Midsommardagen kanske?!

Torsdag
Vaknade tidigt med två hundar i min säng, MYSIGT! En låg vid fötterna och en vid huvudet. Så skulle jag vilja ha det varje dag, lycka! Jag och mamma var nere på Klädkammaren och spanade in läget och självklart kunde jag inte låta bli att handla. Jag köpte ett par skor och två par shorts. Blev helt chokad över att shortsen faktiskt passade. Brukar vara jättekonstig passform i förhållande till min kropp så jag var tvungen att köpa mer än ett par. Sen körde vi inom ICA och hämtade ut mina nya skridskor. Ååååh så fina dom var. Alldeles vita och blanka. Som jag längtat! Efter det tog jag och mamma hundarna in i bilen och körde till mormor. Vi började såklart med att fika med frallor. :) Sen klippte vi gräset och tvättade. Eller ja, jag rensade och planterade om lite blommor och passade hundarna. Givetvis började det störtregna när vi påbörjade arbetet utomhus så när mamma var klar med gräset såg hon ut som en blöt pöl. Som tur var hade hon packat ner ett par byxor och en tröja som jag hade när jag höll på där med blommorna och dom kläderna blev inte så blöta (jag gick in när mitt arbete ute var klart) så hon kunde ta dom efteråt. Efter arbetet hos mormor skulle vi in till Hässleholm och hämta upp bror som kom från Västerås. På vägen in dit stannade vi till vid mormors grav och planterade lite blommor och snyggade till samt stannade och köpte jordgubbar i Kvistalånga. På kvällen åt vi kebabpizza från Pizzaboden och sen jordgubbar med glass/grädde. Det blev en alldeles utomordentligt god födesledagsmåltid (i förskott). Pizzabodens kebabpizza är den bästa och det var superlängesen jag åt den så det var verkligen jättegott. Och jordgubbar är ALLTID gott!

Fredag
Eftersom vädret skulle fortsätta som det gjort hela onsdagen och torsdagen fick jag och mamma planera om vår klädsel inför kusinens student. Mamma hade en jättefin tunika, men den var lite liten över skulderbladen så det gick inte, men jag hittade ett par jeansleggings som jag lånade. Mamma själv tog tunikan jag tänkt låna och ett par andra jeansleggings. Vi puttrade ner till Klädkammaren och inhandlade en överdel till mig, en lila tröj/blus och en sjal. Bror mötte upp oss där nere då mamma tyckte han kunde behöva ett par nya byxor så det var av till Gunnars Kläder där han hittade både ett par jeans och en jättefin t-shirt. Efter vårt lilla byabesök styrde vi bilen mot Osbys djupa skogar för att hälsa på en liten bebis, men dom var inte hemma. Vi lämnade vår lilla present (en söt liten klänning) på en stol vid trappan och körde hemåt. Vi fixade till oss allihop och sen körde vi ner mot Landskrona för att ta emot en glad student. Om det regnade mycket på Albins student på onsdagen regnade det ännu mer den här dagen. Det fullkomligen vräkte ner precis hela tiden. Inte uppehåll en enda sekund. Efter utspringningen var det god mat och samkväm. Tyckte verkligen om mosters kycklingpaj, den var supergod!

Lördag
Ja nu sitter jag här med mina planer helt raserade. Skulle varit på ost- och vinkväll hos en kompis ikväll, men det var en av tjejerna som skulle hänga på som fick förhinder så det blev inget med det utan vi skjuter på det. Har försökt hitta någon anna snäll själ som vill förbarma sig över mig, men alla var upptagna med möhippor, gamla återseende och annat. Jocke är iväg och fiskar och vandrar med grabbarna och det är pissväder ute. Om det inte hade varit för vädret hade jag nog gått en riktig långpromenad, men vill inte ut och plaska i vattenpölar utan gummistövlar eller regnställ och jag äger inget av det. Jag har iaf varit en sväng på IKEA och bunkrat upp med filtar inför midsommar och sen en sväng på ICA och handlat mat till imorn och måndag. Tror jag ska lägga mig i soffan och dra igång en gammal romantisk komedi och bara ta det lugnt, men först ska jag sortera tvätt inför morgondagens tvättid.


1 st värdelös dag tack!

1 styck värdelös dag serverad!

Idag har varit en pissdag. Ja, såna dagar måste man ha ibland, men dom är ju så jobbiga.

Den började när jag hoppade upp på cykeln för att cykla hemåt. Det blåste nåt så in i och från och med idag avskyr jag Västerbron. Det kändes som jag trampade så benen nästan ramlade av och jag inte en meter åt nåt håll. Vinden var som en vägg. Till slut kom jag hem och insåg att jag var helt svimfärdig.

Jag tog mig en banan, bytte lite kläder och skulle promenera in mot city för att köpa skor, studentpresent, examenspresent och ett skärp. Jag var helt yr i skallen och insåg att jag inte skulle klara att gå hela vägen in till city så jag tog bussen. Lat? JA!

Väl inne letade jag fram stället med den present familjen ska köpa till Albin (syster litens pojkvän) i studentpresent. Jag försökte få tag på mamma för att stämma av med henne, men hon hade visst tagit hundarna på en tur och lämnat mobilen hemma. Syster följde med på rundan och hennes mobil låg såklart också kvar hemma och pappsen hade inte riktigt all info för att kunna svara på mina frågor. Sen kom det en tjej och tog sista exemplaret av det jag tänkt köpa så det problemet försvann ju...

Sen letade jag efter ett par skor. Hittade ett par supersöta rosa skor som jag ville ha. Självklart fanns dom inte i min storlek. Nu i efterhand var det nog lika bra för det är svårt att matcha till rosa, oranget och ceriset, men just då var jag lite ledsen i ögat.

Vykort inför student och examen hittade jag inga jag tyckte dög.

Min inhandlade examenspresent slog dom på Pilgrim in helt jättedumt, så dumt att den inte gick att lägga i ett vadderat kuvert och skicka så det var bara att riva upp hela skiten. När jag väl var inne i SOUK gallerian kom jag att tänka på ett fint rosa skärp som finns på Monki, men självklart inte det Monki som ligger i just den gallerian, förbannat!

Nu ska jag lägga mig och sova innan det hinner hända mer här ikväll. Nog med problem för en dag!

Klotteri klottera

Mycket rör sig i mitt huvud nu och jag känner mig stressad. Inte stressad att jag inte ska hinna med, mer en inre stress över något som jag inte kan beskriva.

I måndags när jag cyklade till jobbet cyklade jag i vanlig ordning förbi en liten kiosk utanför vilken de bygger en minigolfbana i cement. Det var inte mer annorlunda än vanligt mer än att de målat om staketet. Och vad tror ni någon skojare passat på att göra då? JO, klottra ner några plankor med svart sprayfärg. Idiot! Varför kan man inte låta saker vara bara? Klottra på din egen vägg hemma i ditt hem.

Min familj är i full färd med att hitta studentpresenter till kusiner och pojkvänner så igår var jag och mamma inne på nätet och spanade in Eva Solo:s grejer. Ojojoj vad det fanns mycket. Jag tycker Eva Solo är väldigt rent och snyggt och habegäret blev inte direkt mindre igår när vi satt och spanade. Det som står högst upp på önskelistan just nu vad gäller Eva Solo är deras blomvaser. Så otroligt snygga!

Beställde ett par sandaler igår, ett par promenadsandaler. Jag hoppas dom är sköna. Dom såg sköna ut på bilden. Inga skoskav nu, jag orkar inte med fler. Har fått blåsor under fötterna pg a att jag gick hela söndagen med mina nya sommarsandaler och det gör ONT!

Picknick såhär mitt på kvällen

Måste ta för vana att ta med mig kameran när jag går hemifrån. Finns ju så mycket kul och fint att ta foto på.

Ikväll fixade jag en sallad som jag och Jocke åt på en liten slänt här på vår lilla ö. Otroligt fint med solen och vattnet. Har precis insett hur lyckligt lottad jag är som bor här på denna lilla mysiga ö.

Och mormor, jag vet att du såg oss och tittade på oss med din varma blick!
Ängeln nedan kommer snart att pryda min bleka kropp, och genom den tar jag mormor med mig vart jag än går...


en ängel kom
en ängel gick
tack för all den fina tid vi fick
du finns för alltid i mitt minne

En fullspäckad helg

I fredags efter jobbet ilade jag hem för att ta en dusch och byta kläder inför kvällens brännbollsmatch mot personalen på SATS St. Eriksbron. Väl i Rålambshovsparken var vi varken särskilt många medlemmar eller personal. Vi lyckades ragga upp ett gäng som redan börjat spela och det visade sig att dom var från SL, så det blev en match mellan SATS och SL, en match som vi förlorade, haha. Men det var väldigt trevligt!

Senare på kvällen kom en av Jockes lumparpolare och då letade vi upp en mysig liten glänta hemma vid vårt och satt där och grillade korv och tog det lugnt. Gjorde även upp planer inför midsommar.

Lördagen bestod av träning. På kvällen var jag bjuden på cocktailparty, grillfest och inflyttningsfest. Det fick bli grillfest och inflyttningsfest. En trevlig kväll, men jag kom i säng sent och det fick jag betala för igår.

Söndagen började nämligen med att väckarklockan ringde kl. 07.00. Dags att tvätta. Tvättade mellan 07-10. Därefter handlade jag och fixade brunch tills grabbarna kom hem från helgens båtkörande. Jag och Jocke tog sen en promenad och fastnade på en bänk på Norr Mälarstrand, nästan vid stadshuset, och åt glass. Vi ringde John och Klara och helt plötsligt var middagen uppstyrd. :)

Idag har jag planerat in träning kl. 17.30, men jag ska för en gångs skull skippa den och göra lite sallad att ta med mig ut på en långpromenad tillsammans med Jocke. Får passa på nu när det är fint väder!

RSS 2.0