Många kära återseende

Igår var det dags. Återträff med Birgittaskolans sista arbetsterapeutkrigare. Vi blev elva tjejer och killar (läs kille) som samlades hemma hos mig på lite fördrink och uppdatering om vad alla jobbat med sedan vi tog examen för snart tre år sedan. Vi gick sen till Karin På Ön, som höll öppet enbart för oss, för att avnjuta en trerättersmiddag. God mat och trevligt sällskap. Efter mycket velande tog vi bussen in till Fridhemsplan och salsaklubben La Isla. Kanske inte ett ställe jag skulle gå och hänga på varje fredag eller lördag, men det var väldigt kul att gå nånstans där kulturen inte är att supa sig redlöst full, tafsa och hoppas på att få följa med någon hem. Här var alla enbart för att dansa. Folk bjöd upp varandra och det var ingen som tyckte det var hemskt att många av oss inte kunde dansa salsa. De log lite åt oss och försökte sen att lära oss att ta några steg. Har länge funderat på att ta salsakurser och gårdagen bekräftade att det helt klart kommer att vara värt pengarna.

Madde kom lite tidigare på dagen. Det var mycket värt att kunna uppdatera varandra inom alla tänkbara områden. Även Challe kom lite innan, vilket också var väldigt uppskattat. Dom tillsammans med Emma är några riktigt fina tjejer!

Känns så konstigt att jag inte träffat många av dom som kom igår på nästan tre år och ändå känns det som om det var alldeles nyss. Kul när man kan ta vid där man slutade för tre år sen utan att det känns onaturligt.

Idag blev det en sovmorgon och frukost innan Madde åkte hem mot Linköping igen. Jag hade konståkning så kunde inte slå Challe en pling om dejt för det hade jag inte hunnit med.

Ikväll har jag äntligen lämnat in den där förbannade rapporten. Jobbigt bara att opponeringen ska in redan nästa söndag...

Dålig timing

Just nu har jag väldigt dålig timing, vad gäller ALLT. Jag har påbörjat en kurs i företagsekonomi som är värre än latin. OS har precis börjat. Jag jobbar 90% på jobbet och sen 20% i ishallen. Planerar en våruppvisning. Ska vara med i Osbys isshow. Trött som en gnu. Om jag skulle få välja bort något skulle det nog faktiskt vara företagsekonomin. Den går alltid att läsa vid ett senare tillfälle, men nu har jag ändå gjort halva tiden så att ge upp nu skulle jag endast klassa som et misslyckande, och jag är inte misslyckad. Jag är en energisk kunskapstörstande brunett. Så det så!

I fredags kom familjen upp till stora staden. Födelsedagskalas hos bror och hans flickvän i Västerås i lördags. Mycket folk, trångt, god mat, trevligt. Jag beundrar dom över att dom orkar bo i ett sådant kaos som det faktiskt blir när man håller på att renovera. Jag hade aldrig klarat det. Men dom gör det och det tycker jag är värt att lyfta på hatten för.

I söndags var jag, mamma, pappa, Jocke och Ronja på mysig brunch på "Karin På Ön". Fräscht och gott. Kul att gå på annan brunch än köttbullar, prinskorvar och äggröra.

Nästa helg är det återträff med min klass från arbetsterapeututbildningen i Linköping. Ska bli otroligt kul. Funderar på att förbereda någon slags uppgift som alla får vid fördrinken hemma hos oss och som de sen ska redovisa senare på kvällen, men jag vet inte, kan inte komma på nåt kul.

Nu får jag nog ge mig in i bidragskalkyleringens värld igen, om jag ska ha en chans på tentan den 26 mars.

Mycket av allt just nu

Förra lördagen var jag i Åkersberga på konståkningstävling med tre glada tjejer. Dom skötte sig utomordentligt bra och vi fick tom en vinst! Den här lördagen var jag i Husby på tävling med två härliga killar och en tjej. Så himlans kul att faktiskt ha kommit igång ordentligt med tränarhistorien.




Igår var det schlagermys hos oss. Snittar, middag och trevligt sällskap. Borde göras oftare!

Det är fullt ös på jobbet och på kvällarna så jag har dessvärre inte hunnit skriva något här. På jobbet har jag och en av kollegorna fått tillåtelse att gå upp till 100% under förra veckan och den som kommer. Känns som det inte räcker med två veckor, men vi får ta den diskussionen med chefen på fredag. I fredags var vi så slut att vi inte fick ner ett endaste ord i journalen, så vi valde att lägga några minuter på att möblera om kontoret inför måndagens komplettering av rehabgruppen. Imorn kommer vi vara alla fyra. Två arbetsterapeut och två sjukgymnaster. Jag ska alldeles strax bege mig ner i källaren för att leta upp IKEA:s trillingtavlor som vi har där nere för att ta med dom till kontoret imorn och pynta lite. Så kala väggar.

Nu har jag precis lämnat in vår obligatoriska handledning i företagsekonomi så nu blir det till att leta musik till våruppvisningen den 6 mars.

RSS 2.0