Många kära återseende

Igår var det dags. Återträff med Birgittaskolans sista arbetsterapeutkrigare. Vi blev elva tjejer och killar (läs kille) som samlades hemma hos mig på lite fördrink och uppdatering om vad alla jobbat med sedan vi tog examen för snart tre år sedan. Vi gick sen till Karin På Ön, som höll öppet enbart för oss, för att avnjuta en trerättersmiddag. God mat och trevligt sällskap. Efter mycket velande tog vi bussen in till Fridhemsplan och salsaklubben La Isla. Kanske inte ett ställe jag skulle gå och hänga på varje fredag eller lördag, men det var väldigt kul att gå nånstans där kulturen inte är att supa sig redlöst full, tafsa och hoppas på att få följa med någon hem. Här var alla enbart för att dansa. Folk bjöd upp varandra och det var ingen som tyckte det var hemskt att många av oss inte kunde dansa salsa. De log lite åt oss och försökte sen att lära oss att ta några steg. Har länge funderat på att ta salsakurser och gårdagen bekräftade att det helt klart kommer att vara värt pengarna.

Madde kom lite tidigare på dagen. Det var mycket värt att kunna uppdatera varandra inom alla tänkbara områden. Även Challe kom lite innan, vilket också var väldigt uppskattat. Dom tillsammans med Emma är några riktigt fina tjejer!

Känns så konstigt att jag inte träffat många av dom som kom igår på nästan tre år och ändå känns det som om det var alldeles nyss. Kul när man kan ta vid där man slutade för tre år sen utan att det känns onaturligt.

Idag blev det en sovmorgon och frukost innan Madde åkte hem mot Linköping igen. Jag hade konståkning så kunde inte slå Challe en pling om dejt för det hade jag inte hunnit med.

Ikväll har jag äntligen lämnat in den där förbannade rapporten. Jobbigt bara att opponeringen ska in redan nästa söndag...

Kommentarer
Postat av: Madde

Underbart mys att komma hem till dig :) Hoppas få se dig snart igen. En liten tripp åt linköping framåt våren kanske...? Lycka till med rapporten!

Puss

2010-03-02 @ 18:08:37
URL: http://maddelene.blogspot.com
Postat av: Petra

Tycker absolut att vi ska boka in en Linköpingsdejt i vår. Så fort konståkningen och skolan lugnat ner sig kan vi boka in en helg! Verkligen kul att du ville komma i helgen!

Puss puss

2010-03-02 @ 20:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0