Allt För Hälsan 2012

I dagarna fyra har det på Stockholmsmässan i Älvsjö varit Allt För Hälsan, Wintershow och Mitt Kök. Jag har hängt där fredag, lördag och söndag och är fyllt med inspiration.
 
Som ni vet tränar jag för och med Magladela Bibik, världens coolaste PT (personliga tränare för er som inte vet). Hon är Spartan coach och har fått mig intresserad av att bli detsamma. Spartan har sitt huvudkontor och gym i Motala och var i Älvsjö under hela mässan. Dom hade en monter nära stora scenen där  jag presenterade både kläder från Lorna Jane och Spartans grupptränings "Spartan Moves", vilket innebar att jag även hängde en hel del i deras monter. Första gången jag kom dit, i fredags, blev jag presenterad av Magdalena och sen kändes det som om jag känt coacherna hela mitt liv. Dom tog emot mig med ÖPPNA armar, minst sagt, och jag är supertaggad att bli en i familjen.
 
Ett första steg blir till att gå en grundkurs i kettlebells och sen är jag igång på min väg mot att bli Spartan coach.
 
Just nu sitter jag och målar upp bilder i huvudet om hur jag kommer gå runt i träningskläderna hela dagarna och jobba med träning tills dess att jag blir gammal.
 
Jag får lite instruktioner för att kunna rätta till min Turkish get upp som är med i BADASS omgång #2.
 
Som sagt, min resa har bara börjat, den här helgen var startskottet!
 
 

BADASS Fridhemsplan

Ja, nu är vi igång, BADASS Fridhemsplan. Vi är tre från förra omgången BADASS som valt att utmana Team Stockholm i BADASS omgång 2. Till vårt lag har vi fått en fjärde deltagare, nämligen Jocke. Jag har lyckats övertala honom och han tycker det är roligt!
 
Den här omgången är det några övningar som är utbytta och det finns framförallt en övning jag har lite problematt få till, nämligen "Turkish get up". Jag har bara 8 kg, men det är inte jobbigt samtidigt som jag inte kan ta tyngre för då kommer jag inte upp. Måste nog konsultera Miss Bibik.
 
Vi började förra veckan och har hunnit med 4 pass. Vi har under dessa pass hunnit gå igenom alla övningar så nu är det bara att tuta och köra. Hittilss har jag imponerat lite påmig själv då jag lätt som en plätt (i min mening) tog 80 kg i squats och 100 kg i boxsquats. Som jag känner nu kommer jag kommer kunna öka en hel del i mina mått mätt och det känns skitbra!
 
Team Stoockholm, watch out, Team Fridhemsplan is on fire!
 
Nu blir det till att träna i "smyg"
Foto: Magdalena Bibik

RSS 2.0