Riva ut hjärtat och skölja av det

En bubbla sprängfull med massa känslor. Så känner jag mig nu. Så mycket negativitet som bara vill ut. Skulle behöva ställa mig och skrika. Riva ut hjärtat och skölja av det.

Skam den som ger sig!

I förra veckan fick jag ett sms av Jockes mamma om en Samsoniteväska hon sett i Kalmar. Givetvis var sista exemplaret där trasigt så hon undrade om jag kunde kolla här hemma i Stockholm. Absolut, inga problem!

Jag gick till Åhléns och kollade. Såg en svart datorväska med numret jag fått av henne, men tänkte att det nog var fel väska för det kändes inte som en Nickan-väska. Men det var ju den!

Så när jag en vecka senare kom tillbaka för att köpa den var den slut. Den var slut på NK. Den fanns inte på Accent, och där nästan hånade mig expediten för att jag ens frågade efter något som jag inte själv lyckades hitta bland hyllorna.

Jag gick hem och ringde till Accent i Skärholmen. Där var dom väldigt hjälpsamma. Jag fick telefonnumret till Samsonites huvudkontor i Göteborg (vilket inte gick att hitta på nätet). När jag ringde hade dom stängt tills idag kl. 10.30 pg a utbildning.

Jag fick tag på dom på Samsonite i Göteborg för en liten stund sen. Tjejen jag pratade med var mer än hjälpsam. Hon var glad och trevlig också! Och jag fick numret till fyra olika återförsäljare utöver dom jag varit hos här i Stockholm. Jag ringde Strandlins reseeffekter på S:t Eriksgatan, och tjejen där var också väldigt trevlig och hjälpsam. Hon informerade mig om att just serie V46 är helt slut, men att ny leverans kommer runt vecka 1. Jag bokade en.

Det är inte för inte som PBL är den bästa lärometoden!

Latmasken, har den kommit för att stanna?

Äntligen har min iPhone kommit! Som jag längtat. Vilket jädrans strul det varit med den telefonen. Men nu är den till slut i min ägo, även fast Jocke pillat mer med den än jag.

Luciafirande på Primusgatan i lördags. Väldigt lyckats. Massa mys. Bakade hela dagen. Lussekatter, kanelbullar och Rocky Road. Resten fixade Jocke. Olika snittar och chokladkola. Bål och glögg. Hade ställt in mig lite på utgång, men det blev en alldeles lagom kväll med gott och mys och utomordentligt trevlig sällskap! Visst, det var väl egentligen Jockes kompisar och en av mina kompisar. Men det räckte gott och väl för Cissi var ett helt fantastiskt sällskap!

På förmiddagen i lördags var det juluppvisning i Solna ishall. Imponerande att se att alla lärt sig sina program på bara någon timme och ändå kommer barnen ihåg dom. Det bådar gott inför en eventuell större show i framtiden! :)

Igår var jag och Jocke i Sickla köpkvarter och inkasserade dom sista julklapparna. Eller nästan iaf. Bara Jockes pappa kvar nu.

Latmasken, eller om man ska kalla det dålig karaktär, har börjat tränga sig på. Avbokade ett pass på S:t Eriksbron idag. Orkar verkligen inte göra nånting som har med träning att göra. Blir trött bara jag tänker på det. Tror det är för att det är så nära jul att jag nästan kan ta på det och då blir jag lite extra trött. Jag vet inte, men jag är ganska övertygad om att orken kommer tillbaka efter några dagars ledighet.

Prioriteringar

Hörde precis en reklam på radion som handlade om att en pappa försökte övertyga tomten om att han varit snäll under året som gått för att han så gärna vill ha verktyg. Givetvis var det här en reklam för något byggvaruhus, men ändå. Det jag vill komma till är att när jag förra lördagen julklappsshoppade var jag i en affär och köpte julklapp till lillebror. Expediten frågade om jag ville ha det inslaget och givetvis sa jag ja för då slipper jag ju vika ihop kartongen själv när jag kommer hem. Medan hon slog in paketen stod vi och pratade och skojade. Sen kom killen som betalat innan mig tillbaka med sin flickvän och undrade om han också kunde få sitt inslaget. Så stod vi där alla fyra och skämtade lite. Jag fick min påse med paketen av expediten och hon önskade mig en fortsatt trevlig helg, men hon hade glömt det viktagaste av allt. TA BETALT! Jag sträckte fram mitt kort och frågade henne om hon kanske ville ha betalt också? Då började alla gapskratta och hon skämdes lite. Vi var alla fyra rörande överens om att jag kommer få massor med fina julklappar i år för gud så snäll jag var. :)

Den här helgen är Jocke och traineerna, nya som gamla, i Sälen och åker skidor. 20 cm snö och en backe öppen. Ingen höjdar direkt. Jag tycker att han kunde stannat hemma istället! Han kom hem från sin tremånadersvistelse i Tyskland för två veckor sen, men sen dess har han inte varit hemma en endaste kväll. Det började fint med massa jobbmiddagar och möten. Sen var det partaj, sen fortsatta jobbmiddagar och nu Sälenresa. När ska VI få tid för varandra? Någon som kan förklara för mig varför killar och tjejer prioriterar så olika? Jobbmiddagar kan man inte hoppa över. Men man måste kanske inte prioritera alla såna där nöjesgrejer, eller?


RSS 2.0