Semester

Nu har jag semester. Jobbade sista dagen i fredags och nu är jag ledig tre veckor framöver.

Innan den här semestern hade jag faktiskt lite minisemester, på Gotland. Jag, tillsammans med fyra käcka brudar, åkte till Gotland för lite sol, bad och festligheter. Det var fyra grymma dagar som jag gärna för om igen. Har redan bokat in vecka 28 nästa år.

En av Jockes kompisar har lånat en båt ett par veckor så i lördags var vi ute på en tur i skärgården med sol och bad. Jag/vi måste ha båt kom vi fram till. När vi väl lyckats få en båtplats kostar inte platsen så mycket, men båten desto mer...

Sofie och Nicklas var här i helgen. Vi var på skärgårdsteatern på Fjäderholmarna i lördags. Förra året var jag och Jocke där ute på "Bruden som visste för lite...". Den var skitrolig. I år var det dessvärre helt tvärtom. Den var så dålig att vi tog båten tillbaka till city i aktpaus. Snacka om att slänga pengarna i sjön. Först teaterbiljett för 385 kr, sen båtbiljett för 100 kr, och en skitdålig föreställning. Den här uppsättningen kommer definitivt inte flytta in på Göta Lejon till hösten som förra årets. När vi kom hem läste vi en recension om årets teater och jag kan väl säga som så att om vi hade läst den INNAN vi bokade biljetter hade vi aldrig bokat. Det var tom en tant framför oss som skrattade så hysteriskt åt att det var så dåligt och mellan sina anfall fick hon in några "vad hemskt det här är, hahaha..."

Idag kommer mamsen och papsen hit, och hundarna såklart. Ska bli så mysigt! Men innan dess ska jag och Jocke ta oss till Danderyd för att köpa en flagga/lanterna till Jockes kompis som lånat båten (då den på nåt sätt flugit av när vi var ute och körde) och sen ska jag leta upp garnaffären i Roslags Näsby för att köpa mer garn till min filt.

Sommarhelg

Den här helgen har varit en riktig sommarhelg. I fredags efter jobbet var det tänkt afterwork med tjejerna, men jag avstyrde min medverkan då jag kände att jag ville vara hemma och  bada och ta det lugnt. Jag och Jocke fixade oss lite mat nere vid vattnet och satt där och åt och badade en stund in på kvällen.

Igår var en dag vid Fredhällsbadet. John och Klara var där kl. 08.55 för att hänga på låset, så slank jag och Jocke in vid 9.30. Perfekt! En skön förmiddag med bad och sol. Kvällen spenderades sedan i Midsommarkransen med grill och födelsedagsfirande.

Idag har vi legat nere vid bryggan vid vårt från 9.30 till säkert strax efter kl. 15. Hur skönt som helst! Perfekt att kunna smita upp i lägenheten och fylla på vatten, kissa, hämta snacks. Vi har det bra vi, jag och Jocke.

Ikväll blir det inlinesåkning åt Drottningholm till. Först lite mat i magarna och för att kunna få det måste vi köra och handla.

Hoppas ni haft en lika lugn och skön helg som jag!

En helt vanlig torsdag

Har ingen ursäkt till varför jag inte uppdaterar mer än någon gång varannan vecka. För det är inte så att jag är konstant upptagen, mer lat. Till och med så lat att jag inte kommer att lägga ut de utlovade bilderna på mina födelsedagspresenter.

Midsommar firades i Oskarshamn, närmare bestämt i Hammarglo. En av Jockes barndomsvänner och hans tjej har köpt en gammal skola där, på 260 kvm med en enorm trädgård. Köket och badrummet var renoverat sedan tidigare, men resten av huset har dom att sätta tänderna i. Jag och Jocke var först på plats av gästerna och fick därför sova i det nyrenoverade gästrummet. Det blev en heldag på midsommarafton med sillunch och grillat vildsvin på kvällen. Kubb och Singstar stod också på schemat. På midsommardagen var det så hett i rummet där jag och Jocke sov så jag gick ut i trädgården och la mig i hängmattan och sov vidare. Vilken lyx! Här hemma ska jag vara glad om jag lyckas knöla ner mig i soffan på balkongen.

I måndags var det grillhäng nere vid bryggan här på ön. Trevligt, men blåsigt. Till slut blev det lite kallt även för mig som är helt övertygad om att det alltid är varmt juni-augusti oavsett!

Igår när jag kom hem från jobbet fixade jag mig lite mat och la mig sen i soffan. Jag somnade strax efter 18. Sov till 21 och vaknade till, men somnade om. Vaknade igen vid 22, gick då och duschade och la mig sen i sängen. Sov till kl. 06 imorse och ÄNTLIGEN känner jag mig lite piggare!

Ikväll blir det tjejmiddag och planering inför kommande Gotlandsresa.

RSS 2.0