Gotland 2011

Gotland 2011 är över. Den 14-17 juli var jag och sju andra tjejer i Visby. Vilken resa!

Torsdagen började med en gungig båttur där vi alla gjorde vårt allra yttersta för att inte kräka upp frukosten, kladdkakan och kärleksmumsen vi tryckt i oss i början av resan. Det gungade så mycket att till och med jag mådde illa och det säger inte lite.

Väl framme i Visby ösregnade det, dock hade vi redan på förhand sagt att om det är någon dag det tvunget ska regna kan det gärna få vara på torsdagen för då skulle vi ändå bara handla, äta och sova. Vi började med lite mat på Mc Donald's när vi anlände för att efter det kitta oss för helgen. Vi var på apoteket, systemet och mataffären. När alla väl anlänt till stugan, då några kom med båt från Oskarshamn och några kom med flyg, korkade vi upp lite bubbel och förklarade Gotland 2011 påbörjat. Vi tog oss in till Visby och åt på Nunnan för att sen fortsätta till Surfers och dricka drinkar. Det blev en tidig kväll efter allt resande och vi slocknade tidigt i våra sängar i Gustavsviks stugby.

Fredagen började med en riktig brakfrukost tillsammans för att sedan följas av sol, kubbspelande, volleyboll och kortspel. Vi åt sen lunch inne i city och drog sen på after beach på Kallis. På Kallis var det ordentligt drag och det var riktigt kul! Kvällen inleddes sen med grill vid stugan och UNO. Några av killarna i en av stugorna brevid kom försynt förbi senare på kvällen och bjöd in oss på förfest, vilket vi inte tackade nej till. Vid 24-tiden tog vi taxi in till city och dansade loss på Munken.

Lördagen var inte fullt lika fin då det var lite svalare och mer moln. Tur var väl det egentligen då ingen av oss var särskilt pigga. Vi la oss i en hög på gräsmattan utanför stugan och solade, med och utan täcke och kudde. Många hade bikinin på sig, men låg med täcke, kudde och/eller filtar för att värma sig när solen gick i moln. Vi hade bestämt att vi skulle på after beach på Kallis även denna dag, men ingen var särskilt taggad. Vi bytte om och gjorde oss i ordning och gick in till Visby. Det var inte fullt lika bra after beach den här dagen som på fredagen, men vi kom igång lite smått. Väl hemma igen var det dags för mat och partaj. Kvällens förfestande stod vi själva för och det var riktigt roligt. Vi tog, precis som på fredagen, taxi in till city vid 24-tiden och gick på Munken. På fredagen upptäckte vi ett döutrymme vid en av barerna som spelade lika hög och samma musik som på dansgolvet vi helst ville vara på och det var mycket svalare och skönare att vara där så den ytan intog vi direkt när vi kom dit och hängde där tills vakterna slängde ut oss för att stället hade stängt och personalen ville gå hem. Båda dagarnas utgång var otroligt roliga, men lördagen var nog snäppet bättre.

På söndagen handlade det bara om att ta sig hem och hoppas på att det inte blåste så mycket på sjön. Som tur var blåste det ingenting och jag kunde både kolla på film, läsa tidning och lyssna på musik utan problem.

Det som händer på Gotland stannar på Gotland.

Tack för i år tjejer, jag laddar redan för nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0